Ostin aikanaan Lidlistä edullisen langattoman ovikellon. Se toimikin ensimmäisen kesän ajan, kunnes Suomen talvi oli sille liikaa ja se sanoi itsensä irti. Kosteus oli päässyt tiivisteistä huolimatta painonapin kotelon sisään ja se oli niin sanotusti entinen.

Seuraavaksi ostin uuden JO-EL -merkkisen langattoman ovikellon paikallisesta marketista. Hämmästyksekseni painonapin käyttöohjeessa sanottiin että se on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Yleensä olen tottunut näkemään ja käyttämään ovikelloa oven ulkopuolelta enkä sisäpuolelta, mutta tätä ovikelloa olisi tarkoitus käyttää vain sisätiloissa. Suojausluokaksi oli merkitty IP44 eli se on suojattu roiskevedeltä, mutta sadetta uusikaan ovikello ei tulisi kestämään. Näin ollen sille piti rakentaa oma koti jossa se saa olla sisätiloissa.

Ovikello

Ovikello sai oman uuden kodin  10 mm vanerilevystä. Eristystä tai lämmitystä kodissa ei (ainakaan toistaiseksi) ole, toivotaan että ovikello kotiutuu hyvin ja kestää syyssateet ja talven tuiskut uudessa kodissaan.